Film och speaker – Pia Lindhe Rudolf

filmbild contento hemsida

I mitt jobb som journalist och fotograf ställs jag ofta inför nya situationer, möten och uppgifter. Det är en anledning till att jag älskar mitt jobb. Jag lär mig ständigt nya saker och hamnar också ibland i andra roller. Ibland blir det nya en erfarenhet som man bär med sig, utvecklar och som vidgar kunnandet ytterligare.

Så har det blivit för mig när det gäller produktion av informations- och utbildningsfilmer. Från det där första uppdraget 2010 har jag nu fått stor erfarenhet av att agera programledare i sådana sammanhang och jag har även arbetat som manusförfattare.

Som journalist på Sveriges Radio och Sveriges Television bär jag förstås med mig en stor trygghet och erfarenhet både framför mikrofonen och filmkameran sedan lång tid tillbaka. Det är mycket roligt att nu även ha utvecklat denna erfarenhet till att samarbeta med ledande e-learningproducenter.

Här hittar du Skolverkets nationella handledarutbildning. Filmen är producerad av Contento. Jag är programledare i filmen och har även skrivit manus.

Skolverkets nationella handledarutbildning

Du behöver registrera dig med namn och mailadress för att kunna se hela filmen. Men här har du några smakprov från den.

Film nr 1

Film nr 2

Film nr 3

Film nr 4

Här kan du få en glimt från en annan av de andra filmer jag är programledare i. Även den producerad av Contento Wassum Academy.

 

© 2024 Pila Media | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress