Fotografi – Pia Lindhe Rudolf

headerbarnsv

Jag har alltid älskat fotografi. Bilden blir ett avtryck av något förgängligt. En skärva av tiden som bevaras för framtiden. Med hjälp av bilder bygger vi våra minnet genom livet. Det är magiskt.

Min kärlek till bilden fick mig att vidareutbilda mig inom fotografi och bildbehandling. Sedan 2008 har jag fotograferat i mitt yrke och under många år hade hade jag ett tätt samarbete med Photografen i Västerås. Jag arbetade halvtid som fotograf och bildretuschör där i fem år.

Foto: Pia Lindhe Rudolf

Jag har även erfarenhet inom bildjournalistik och fotograferar ofta redaktionella bilder i samband med journalistiska projekt jag gör. Det är en stor fördel att vara både journalist och fotograf. Jag kan ge mina arbetsgivare en helhetslösning där jag både skriver och fotograferar. En sådan produktion är boken ”Toner för livet – 50 år med Västerås Musikklasser” som jag producerade för Fryxellska skolan i Västerås.

Med högskoleutbildning i bildbehandling, fotografi och visuell kommunikation är jag väl rustad för att hjälpa dig med dina bilder. Kanske ser bilderna på din hemsida bleka och tråkiga ut? Med professionell bildbehandling kan du optimera upplevelsen av dina bilder på webben. Jag kan även hjälpa till med retusch, montage och annan bildbehandling i Photoshop.

Hör gärna av dig om du behöver en fotograf för porträtt-, press- eller genrebilder. Kanske drömmer du om en bok eller skrift om din verksamhet. Jag kan hjälpa dig vidare i arbetet att göra den verklig.


© 2024 Pila Media | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress