Radio – Pia Lindhe Rudolf

headerradio3

Glimten i ditt öra….

Bra radio luktar och smakar, den ger dig ont i magen av skratt och får ditt öga att tåras. Med nyfikenhet, spontanitet, glädje och ödmjukhet vill jag ge en radioupplevelse utöver det vanliga. Att skapa bilder och stämningar av ljud är en fantastisk utmaning som jag älskar lika mycket idag som den dagen i början av 1990-talet då jag för första gången tryckte på on-air knappen.

1993 började jag arbeta på Sveriges Radio och under årens lopp har det blivit många olika produktioner på kanaler runt om i Sverige. Jag har producerat och varit programledare för många olika typer av program. Allt från nöjesmagasin, nyheter och samhällsprogram på P4 till Nattradion på P3. Jag var även med och startade upp Rix FM i Västerås, eller Radio Rix som det hette på den tiden. Jag jobbade med regionala och rikstäckande produktioner inom en privata radion i några år innan jag återvände till Sveriges Radio.

Här hittar du några av alla de produktioner jag har gjort för Sveriges Radio:

Haffa i Sveriges Radio P4 Sörmland

Reportageserien ”Landsbygden – Dead or alive”. Producerad för Sveriges Radio P4 Västmanland 2014/2015

Reportageserien ”Livet på högskolan”. Producerad för Sveriges Radio P4 Sörmland 2010

Med gedigen erfarenhet från radio och studioarbete har jag även de bästa förutsättningar för att jobba med speakerinläsningar. Jag är ofta speaker för utbildningsmaterial och har ett gott samarbete med professionella inspelningsstudior.

Foto: Pia Lindhe Rudolf

© 2024 Pila Media | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress