Sagt om Pia Lindhe Rudolf

headerradio4

I mitt arbete som journalist har jag förmånen att få möta många intressanta människor och få förmedla deras historia. En förmån som jag även tycker för med sig ett ansvar. Den jag intervjuar ger mig sin tid och sin berättelse. Jag vill ge tillbaka genom att vara engagerad, påläst och lyhörd. Jag vill få till ett ärligt möte och ge lyssnarna en nyanserad och genomarbetad intervju som går på djupet.

I mitt arbete för Sveriges Radio har jag utöver det vanliga aktualitetsarbetet även jobbat mycket med kulturjournalistik. Jag har gjort många personporträtt med människor vars namn vi ofta ser i rubrikerna. Jag vill med mina intervjuer bidra till att göra mötena med kända artister mer nära och mänskliga. Sensationshysteri och nidbilder är inget för mig. Jag får ofta höra uppskattande ord om mina intervjuer. Här är några av dem. :)

Om du vill höra dessa eller andra intervjuer kan du klicka här så kommer du till min sida på Sveriges Radio. Där kan du söka efter intervjuer i sökrutan i högerspalten.

Oskar Linnros: 
”Gud, vilken fin intervju. Wow! Så bra research och intressanta frågor. Tack, jag uppskattar det otroligt mycket. Dig ska jag rekommendera för alla mina kollegor”  sagt när Oskar Linnros gästade programmet Haffa i Sveriges Radio nov 2013

The Ark:
”Tack för att du gjort så bra research. Det här var en av de bästa intervjuer vi någonsin ställt upp på”
sagt när The Ark gästade programmet Haffa i Sveriges Radio april 2011.

Eva Dahlgren:
”Det här var kul. Det var härligt att få lite frågor som jag inte fått förut”
sagt när Eva Dahlgren gästade programmet Haffa i Sveriges Radio mars 2012.

Jonas Gardell:
”Det var roligt att höra din inledningsprata. Det var mycket fint” 
sagt när Jonas Gardell gästade programmet Haffa i Sveriges Radio januari 2013 

The Moniker:
”Jag tycker du gör en jättebra intervju som ger mig mycket inspiration. Det här var den bästa intervjun jag varit med om på väldigt länge”.

”Klart jag minns dig. Du är ju en av de bästa i Sverige på att göra intervjuer. Du är fantastiskt duktig på att intervjua”
sagt när The Moniker gästade programmet Haffa i Sveriges Radio aug 2011 och juni 2012.

Jessica Zandén:
” Det här var en synnerligen bra förberedd intervju. Det var mycket trevligt”
sagt när Jessica Zandén gästade programmet Haffa i Sveriges Radio nov 2012.

Johan Glans:
”Tack, det var roligt att vara med. Det var väl genomforskat, det var en bra intervju” 
sagt när Johan Glans gästade programmet Haffa i Sveriges Radio nov 2012

Kayo och Vivian Cardinal:
”Kul att du är så påläst och ställer intelligenta bra frågor. Din påannons var helt suverän. Du är verkligen påläst. Tack så mycket Pia Lindhe Rudolf! ”  
sagt när Kayo Kayode Shekoni och Vivian Cardinal gästade programmet Haffa i Sveriges Radio febr 2013

Moneybrother Anders Wendin. Foto: Pia Lindhe Rudolf

Patrik Kolar, musiker som bland annat spelar med Moneybrother Anders Wendin:
”Tack för grym intervju igår. Anders (Moneybrother reds. anm) påpekade flera gånger hur nöjd han var.”
sagt när Moneybrother Anders Wendin gästat programmet Haffa i Sveriges Radio aug 2011.

Claes af Geijerstam, Andreas Weise och David Lindgren:
”Vilken introduktion…Ja, den var ju magnifik!” 
sagt när Clabbe, Andreas Weise och David Lindgren gästade programmet Haffa i Sveriges Radio maj 2013

Peder Lamm:
” Du har verkligen läst på. Det var en bra intervju”
sagt när Peder Lamm gästade programmet Haffa i Sveriges Radio nov 2013 

© 2024 Pila Media | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress